Apie
Abejingų pistacijoms nėra. Tai vienas populiariausių užkandžių ir ingredientų iš kurių daromi įvairūs patiekalai, desertai, netgi kava.
Pistacijomis galima pagardinti įvairius žuvies ir mėsos patiekalus, dėti į salotas, desertus, užkandžiauti prie vyno ar alaus.
Per dieną patartina suvartoti ne daugiau kaip 15 pistacijų branduolių.
Maistinė vertė
Maistinė ir energinė vertė 100 g:
2389 kJ / 571 kcal, riebalai 46 g, iš kurių sočiųjų rugščių 5.56 g, angliavandeniai 28, iš kurių cukrų 8 g, baltymai 21 g, druska 3 g.
Sudedamosios dalys: pistacijų riešutai, druska.
Grynasis svoris: 200 g, 500 g arba 1 kg.
Kilmės šalis: JAV.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Produktas gali sukelti alergiją.
Skanios (įsigijo produktą) –
Pistacijos skanios, sugedusių neradau. Tik jos yra iš Irano, o ne iš JAV. Bent jau taip ant pakuotės parašyta.