Džiovinti mangai kiekvieno skoniui: nuo traškiausių ir sausiausių (PAR) iki minkščiausių (Tailandas)

Džiovinti mangai – tai tolimaisiais egzotiniais kraštais kvepiantis delikatesas, puikiai galintis atstoti įprastus saldumynus. Gėrybių rago mangai yra natūraliai saldūs be konservantų, pridėtinio cukraus ar kitų maistinių priedų. 

 

Savo klientams siūlome rinktis iš trijų džiovintų mangų rūšių, kurios kiekviena skiriasi savo minkštumu, kilmės šalimi bei tekstūra.

Patys sausiausi ir traškiausi yra mangai iš PAR, o minkščiausi ir tąsiausi iš Tailando.

 

Džiovintus mangus dauguma mėgsta tiesiog valgyti vienus, tai išties puikus bei gardus užkandis. Jais taip pat galima pagardinti įvairias egzotines salotas, dėti į rytinius glotnučius ar naudoti ypatingiems sveikuoliškiems desertams ruošti.