Greitos avižinės duonelės keptuvėje

gerybiu ragas pusryciu ideas

3 didelėms duonelėms (arba 6 mažesnėms) reikės:

 

Duonelėms:

  • 200 g avižinių miltų (arba avižinių dribsnių, žr. patarimus žemiau)
  • 290 g graikiško jogurto
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
  • kočiojimui šiek tiek avižinių miltų arba kukurūzų ar bulvių ar tapijokos krakmolo

 

Patiekiant:

  • Tepamo sūrelio
  • Vyšninių pomidoriukų
  • skrudintų riešutų (naudojome “Gėrybių rago” skrudintus migdolus su pomidorais, česnakais ir kapanių sėklomis)
  • žalumynų

 

Patarimai:

  • naudojome 10% riebumo graikišką jogurtą. Jeigu naudotumėte liesesnį, papildomai įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus, o jogurto tada dėkite 280 g
  • Avižinius miltus galite lengvai pasigaminti ir patys – avižinius dribsnius (paprastus, ne greito paruošimo) sudėkite į elektrinio smulkintuvo indą ir sutrinkite iki kuo smulkesnės konsistencijos
avizine duonele roasted
  • ROASTED Pistacijos Su Ciberžole Ir Česnaku 120 g
  • ROASTED Anakardžiai Su Pomidorais, Baziliku Ir Juodaisiais Pipirais 120 g
  • ROASTED Anakardžiai Su Rūkyta Saldžiąja Paprika Ir Česnaku 120 g
  • ROASTED anakardžiai su čili ir česnaku 120 g
  • ROASTED Migdolai Su Pomidorais, Česnaku Ir Kanapių Sėklomis 120 g
  • ROASTED Migdolai su čili ir svogūnais 120 g