Makaronai su feta ir pomidoriukais

3-4 porcijoms mums reikės:

  • 500 g vyšninių arba slyvinių pomidoriukų
  • 200 g fetos sūrio
  • 400 g makaronų (naudojome kriaukles, bet tinka bet kurie mėgiami)
  • 50 g špinatų (nebūtina, bet laba tinka)
  • 50 ml alyvuogių aliejaus
  • 3 skiltelių česnako
  • 1 šaukštelio džiovinto raudonėlio (arba čiobrelio ar provanso žolelių)
  • saujelės šviežių mėtų (arba bazilikų)
  • 0.5 šaukštelio pipirų

 

Patiekiant:

  • Skrudintų riešutų (naudojome “Gėrybių rago” skrudintus migdolus su česnaku ir kanapių sėklomis)
  • ROASTED Anakardžiai Su Rūkyta Saldžiąja Paprika Ir Česnaku 120 g
  • ROASTED anakardžiai su čili ir česnaku 120 g
  • ROASTED Pistacijos Su Ciberžole Ir Česnaku 120 g
  • ROASTED Anakardžiai Su Pomidorais, Baziliku Ir Juodaisiais Pipirais 120 g
  • ROASTED Migdolai Su Pomidorais, Česnaku Ir Kanapių Sėklomis 120 g
  • ROASTED Migdolai su čili ir svogūnais 120 g